Sinterklaas op bezoek?

Boek nu Sint en zijn Pieten voor een huis- of bedrijfsbezoek

Een huisbezoek van de Sint en zijn Pieten?

Vanaf half november brengen we jou en je gezin graag een bezoek! Sinterklaas en minimaal 2 Pieten zorgen in ongeveer 30 tot 40 minuten voor een onvergetelijke avond of middag, natuurlijk compleet met muziek, pepernoten en een leuk spel!
Uiteraard zijn we goed voorbereid, kennen we de namen van alle kinderen en weten we precies waar de cadeautjes dit jaar verstopt zijn!

Een huisbezoek kost € 75,-

Een huis- of bedrijfsbezoek aanvragen via dit formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij jou in het bedrijf?

Misschien organiseer je, wellicht samen met de personeelsvereniging, het Sinterklaasfeest binnen jouw bedrijf? Dan ben je op zoek naar een professionele Sinterklaas die ervaring heeft met grote groepen kinderen en Pieten die zowel jong en oud een onvergetelijke middag kunnen geven. Wij helpen je hier heel graag bij en hebben ruime ervaring met dergelijke evenementen.

Vooraf horen we graag van je hoeveel kinderen je verwacht, wat jullie wensen zijn en waar in het bedrijf het Sinterklaasfeest plaatsvindt, zodat we het bezoek optimaal kunnen voorbereiden. Vanzelfsprekend kun je van ons verwachten dat we er tip top uit zien, (indien gewenst) pepernoten bij ons hebben en met onze swingende muziek er één groot kinderfeest van maken!

Offerte aanvragen

De duur en de kosten van het bezoek zijn afhankelijk van jullie wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This