De stichting

De mensen achter Sinterklaas in Aalsmeer

De stichting

De Stichting Sinterklaas in Aalsmeer bestaat uit 6 vaste bestuursleden, die zich geheel belangeloos inzetten voor een mooie intocht en diverse andere evenementen rondom Sinterklaas in Aalsmeer. Een ieder heeft ruimschoots zijn of haar sporen verdiend in het vrijwilligerswerk, het bedrijfs- of verenigingsleven in en om Aalsmeer.

Daarnaast krijgt de stichting ieder jaar hulp van een vaste kern van vrijwilligers met een groot hart voor het jaarlijkse kinderfeest in Aalsmeer. Stuk voor stuk zetten zij zich met heel veel plezier in als Piet, schminkster, pepernoten-inpakker, sponsorwerver, kostuumontwerper, technisch begeleider etc.

In samenwerking met winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum en met behulp van de sponsors verzorgt Stichting Sinterklaas in Aalsmeer dan ook al vele jaren een feestelijke intocht met als doelstelling: zoveel mogelijk blije gezichten tijdens de intocht van Sinterklaas in Aalsmeer Centrum!

Om de intocht te bekostigen bezoekt de stichting, tegen een vergoeding bedrijven, scholen en andere instellingen. Ook worden er gedurende de spannende dagen rond 5 december vele familie- en huisbezoeken in en om Aalsmeer afgelegd.

De opbrengsten van deze bezoeken gaan niet alleen naar de 650 kilo pepernoten, ook wordt er extra veel aandacht besteed aan prachtige maatwerk kostuums, baardstellen, goede schmink, pruiken en accessoires.

Elk jaar gaat er ook een groot bedrag naar het Emma Thuis team.
Het Emma Thuis team van het Emma Kinderziekenhuis ondersteunt ernstig zieke kinderen en hun gezinnen in de thuissituatie.

Ieder jaar weer een enorme kostenpost en alle hulp om de stichting (financieel) bij te staan is natuurlijk welkom!

 

Gegevens

Stichting Sinterklaas in Aalsmeer
info@sinterklaasinaalsmeer.nl

Rekeningnummer:
IBAN NL08RABO0154432059

KvK nummer:
334361948

 

 

Pin It on Pinterest

Share This